Két affér is gyöngíti a szocialisták tegnap feltámadt lelkesedését: a volt pártelnök továbbra is népszerűbb a jelenleginél, a fellépőktől pedig elhatárolódtak kollégáik.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@KöBüKi: nem érzem, hogy az MSZP átverte volna a népet. Gyurcsány volt az első, aki nem félt beszélni a hibákról. Tedd szívedre a kezed. A választás során mindenki igazat beszél? Nem mentem fel ez alól, de el kellene olvasnod az egész beszédet. Sok volt benne a retorika. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy ismertem a "munkatársak" lelki állapotát. A bányász békával beszélgettek, Gyurcsány annyira lehordta őket. Ha nem kerül ki a beszéd, Gyurcsány soha nem került volna ilyen méltánytalan helyzetbe. Nekem még mindig ő a leghitelesebb politikus. Az, hogy ilyen a megítélése, köszönhető a Fidesznek. Az MSZP-sek egy része is a fidesznek hitt, elkezdték támadni ők is a Gyurcsányt, akinek egyes egyedül köszönhették a 2006-os választást. Utólag végig gondolva, kár volt. Megnéztem volna, ezzel a mentalitással és a vilgválsággal a háttérben mit csinált volna a Fidesz. Csak őszinte választ kérek, inkább ne tedd.
barnan
(Az MSZP gyengítheti önmagát, Gyurcsány Mesterházyt, Mesterházy Gyurcsányt, ha "ez a feladatuk" gyengítsék. MSZP vagy FIDESZ, pár százan vagy tízezren, több millióan, két/harmad vagy sem, idősek vagy fiatalok ... Az igazság szempontjából szerintem másodlagos jellemzők.

Az igazság nem ettől függ, az felettünk álló fogalom, egyetemes törvényszerűség. Önbecsapás lenne azt hinni, hogy hatással lehetünk rá, hogy mi határozzuk meg mi az igazság, azért mert X mondja vagy Y közülünk, mert ennyien állunk mögötte vagy annyian, ez pontosan fordítva működik, az igazság gyakorol ránk hatást. Ha valójában nem is nyílegyenesen, de az igazság felé haladunk mi emberek össztömegünknél fogva utunk során. Ezen tény előtt a történelem is kénytelen fejet hajtani ... minden csak idő kérdése.

/Számomra, értelmezésemben a Krisztusi igazság igazságtartalmából semmit nem von le, hogy ki követi Őt, hányan vannak, fiatalok-e vagy öregek/

Nem az MSZP vagy a FIDESZ hordozza önmagában az IGAZSÁGot, pedig sokan ezt hiszik, viszont csatlakozhatnak hozzá, megtehetik vagy eltávolodhatnak tőle, egyik esetben haladni fognak, a másik esetben le fognak maradni, döntésük és az idő függvénye minden.

Gyurcsány, Orbán, Mesterházy, Matolcsy ..., ezen igazsághoz mérten kerülnek Ők is megítélésre, abszolúte igazságosan)

Tisztelt Főszerkesztő Úr, milyen szó az, hogy "alázta", milyen gondolatok fogalmazódnak meg az emberben ezen szó megformálása közben?
vukkocska
@barnan: ez nekem este fél tízkor kicsit elvont. Majd reggel tiszta fejjel elolvasom, megígérem. :)
KöBüKi
@vukkocska: Csak emlékeztetlek: A nagy szálló igékre: - mint pld: dübörög a gazdaság!!
És már régen nyakig ült a kakiban a kormány amikor még mindig érvényesült a papagályszindróma :vagyis nem kell be.....sza....ni.Piros janiról meg jobb ha nem beszélünk,és arról a zsibbadt vén luvnyáról se.Melléfogtak!!!!!Nem gondolták hogy elvtársaik a fütyisz ilyen arányban nyer és egyszersmint beint nekik!!!!!!!!!
barnan
(elnézést kérek a zárójeles részért)
További szép első Adventi estét Mindenkinek!
www.youtube.com/watch?v=NbJP_YPr_dI
vukkocska
@KöBüKi: Nem cinikusságból mondom: én ténlyeg elhittem, hogy dübörög a gazdaság, olyan intenzíven is igaznak tünt. Meg az Igen nótájuk. Nagyon jó zene volt. Azért a dübörög a gazdaság inkább Kókától jött le, ő volt az szdsz-es gazdasági miniszter. Az viszont ténlyeg igaz volt, ahogy lemosta Orbánt, amikor ő meg sem tudott szólalni, illetve nem tudta megcáfolni. Álítom, az MSZP-nek soha nem volt ilyen karizmatikus egyénisége. Kár, hogy így lejáratódott, és ez nem csak az ő "érdeme". Ellenség és saját közrejátszott. Az ellenség-ellenfél engem nem zavar, az a dolga. De hogy sajátjai ilyen gerinctelenül viselkedtek, viselkednek, az felbőszít. Egyesek természetesen, nem az egész. A Szanyi a kedvencem. A kapa nem csak kifelé, hanem befelé is áll a szájában. Azt nem gondolják végig, ha Gyurcsányt kiüldözik maguk közül, szétesik az MSZP. Gyurcsánynak rengeteg híve van, sokkal többet maga mellé tudhat, mint Mesterházy. Ezért is tart a fidesz még mindig Gyurcsánytól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.