A hetente megjelenő, a Magyar Nemzeti Gárda melletti kiállásról tanúskodó jobbikos nyilatkozatokkal ellentétben Vona Gábor pártelnök már elfordult a mozgalomtól – derül ki Ináncsi József, a gárda országos vezetőjének szavaiból. Szerinte a gárdisták száma az utóbbi időben azért csappant meg, mert a mozgalomból Vona Gábor közbenjárására kivált a csendőrség. A gárdisták úgy érzik, a Jobbik parl...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
Verik is becsületesen a cigányok tanáraikat,szabad kezet kaptak ki is használják mind két kezüket. Több eset van az országban ahol veri a tanuló a tanítót,csak az nem publikus.
Csizmás Kond
Az egész gárdás menet, egy meggondolatlan, fölösleges hősködést motiváló de háttér nélküli bukfenc. Az egész csak arra volt jó, hogy a naiv, hiszékeny embereket belevigye egy olyan dologba, aminek még ezután is sokan fogják a levét inni.
KöBüKi
@Csizmás Kond: Szamár vagy kisfiam,szerencse hogy nem Én csináltalak!!!!!!!!
Már valószinüleg kimostam volna az agyadat,vagy ha ez nem megy Önkritikát gyakorolnék oszt a lapáttal csapnálak agyon.!
Csizmás Kond
@KöBüKi: :)))) a lényeg hogy felismerted a fajtád :))))))))))
marlin
Aki "érdekből" volt gárdatag az elment!!
Baj??
Csizmás Kond
@KöBüKi: És hogy folytassam a gondolatot, azok a gyerekek, akiknek beverték az orrát, fenéken rúgták, külföldön a rendőrség zaklatta még a szüleiket is, azokért ki vállalt felelősséget ?
KöBüKi
Látom betalált a mondanivalóm!!!
Nem baj hogy cigány vagy,csak ne gyere Magyarországba vissza!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.