Új elsőfokú eljárás kezdődik Kulcsár Attila és társai ügyében szerdán a Fővárosi Bíróságon (FB).

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A helyzet jelenlegi állásával kulcsár bebizonyítja,hogy ő a tudását hatalommá tudta fejleszteni,pénz hatalommá,pénzügyi emberek tanulhatnak tőle biztonságos pénz jövedelmezőséget,és még kártérítést is fog követelni. RÁGALMAZÁSÉRT,BECSÜLET SÉRTÉSÉRT?JÓ HÍRNEVÉNEK LEJÁRATÁSÁÉRT.
nyanya001
Majd csak elhúzódik elaggott koráig, oszt jó napot!
Addig is élte világát.
Sokat tudhat ez a Kulcssár!!!!!!!!!!
KöBüKi
Hagyni kellene már ezt a szegény embert,vagy megkinozni hogy sorolja fel a neveket.Mert nyugodtan elfogadhatjuk hogy Ő csak egy bünbak,a háttérben egész más a helyzet.
Princnek egyenlőre több a szerencséje,nem is ba..tatják. - lehet hogy a fütyisz áll a háttérben? -mert ha nem akkor hamarosan Ő következik!!!!
luciferi
@KöBüKi: Princz már jogerősen megúszta!
KöBüKi
@luciferi: No,no!A fütyisznél ezt nem lehet tudni!!!
luciferi
@KöBüKi: ez tuti! Sokat kaptak tőle! hallottad a papagálykommandót csak egyszer is "Princzezni"????? Mindamellett a Posta bankot ők konszolidálták!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.