„Nem nyugszunk addig, míg Árpád sávos zászló nem lobog a Nemzeti Színházon” – hangzott el szerda kora este azon a Jobbikos tüntetésen, amelyen a színház igazgatójának, Alföldi Róbertnek leváltását követelték. Az ellentüntetésen meg az hangzott el: nem tudják elfogadni, hogy náci eszme alapján mondják meg, mit kellene tenni az országban. A „tiltakozás tiltakozásán” a színészek közül meglehetősen kevesen vettek részt.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ez ellen vajh miert nem hapogott a nepszabo? : www.mr1-kossuth.hu/hirek/kulhon/a-roman-szelsojobboldal-tuntet-marosvasarhelyen.html Mas: miert kell nacizni? Egy nemzetnek igenis szuksege van egeszseges nacionalizmusra. Azert nemzet, a francba is. Ez a ruszki hatalomatvetelig teljesen termeszetes dolog volt. Jott a gengsztervaltas, de a nemzeti erzelmueket meg mindig nacizzak. Miert? Ennyi erovel akar Rakoczitol kezdve Kossuthig lehetne nacizni mindenkit. Az irredenta mozgalmak teljesen termeszetes reakciok voltak az orszagreszek elcsatolasa utan, a NEM! NEM! SOHA! szavakat sem a Jobbik talalta ki, hanem egy szetszabdalt orszag tobb millio polgara, akik meg joval Hitler elott nacik voltak, a mai globalistapopulista olvasat szerint.
MNG
Mi a frászt keres olyan román ünnep a nemzetiben, ami a mi Magyarországunkat hivatott volt leszakítani anno??
Don Quijote
A képet nézve nem értek valami: Ha tüntet valaki, miért is takarja el az arcát?? Tán szégyelli?? Vagy hogy ne ismerjék fel, azaz tudja hogy nem jót cselekszik ? A retorziótól nem tarthat mert a Jobbik szervezte!! Ez nem tetszett 2006-ban sem!!Vagy valaki ezt el tudja nekem mondani??
csutak
Szálasi és a jobbik lejáratták az árpád sávos zászlót.
Aki pedig fedett arccal megy tüntetni, nos az provokátor!
vukkocska
@MNG: nem volt. Alföldi lemondta.
@csutak: vagy tervez valami disznóságot, és nem akarja, hogy felismerjék.
csutak
@vukkocska: Magyarul provokálni akarja a becsületes többséget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.