Megkezdte a Veszprémi Városi Bíróság végrehajtója azoknak a zár alá vett ingatlanoknak az értékesítését, amelyek Bakonyi Zoltánnak, a Mal Zrt. vezérigazgatójának tulajdonában állnak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@sziamiau: Az esetedre van magyar bírói joggyakorlat!
Anno nagyon régen a kocka wartburgok bejövetelekor volt egy halálos baleset, ahol a sofőr kormányhubára hivatkozott.
A műszaki szemlén kiderült, hogy a kormányműben illegálisan tartózkodó (majd egy éve!) M6 (M8?)-os anya okozta a kormány megszorulását.
Tehát érdemben műszaki hiba, szavatossági ügy.

Jelen helyzetben más a leányzó fekvése.
Van egy cég melyből igen jól megéltek!
Most, hogy gond van a cég tulaja készfizető kezesként köteles megfizetni minden okozott kárt és majdan polgári perben érvényesítheti kárigényét valakivel szemben, ha tudja!
Csizmás Kond
A én szerény véleményem szerint semmi, de abszolút semmi nem jogosít fel senkit arra, hogy bármivel balesetet okozzon, sem műszaki sem egyéb okokra hivatkozva. Az, hogy a hibás szerkezetnek nem látható, vagy előre nem jelezhető hibái is voltak még az sem ok, hogy azzal védekezzünk, mert bármi technikai hibát az óvatos és megfelelő használattal ki lehet kerülni, vagy legalábbis enyhébb lefolyást lehet biztosítani.
Csizmás Kond
@sziamiau: Mindig jobb ha irigye van az embernek mint ha szánakozója lenne....:)
..Na de nem kell mindent tüdőre szívni....:))
Kutyafüle
Dehogy kezdik eladni! porhintés az egész, ezzel a hírrel akar igazság osztó lenni valaki. A szerencsétlenül jártakkal elhitetni, hogy van még igazság, van jogorvoslat. Hadd higyje a pórnép hogy kárpótolva lesznek. Közben megjött a hideg, mi lesz velük? Az adományokat is a pórnép adta (hol van?)nem a jelenlegi nagyjaink. Na és ha eladják a MAL vezér ingatlanait talán kiosztják a rászorulóknak? Túrót! Valamelyik időben informált időben megveszi áron alul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.