A Financial Times szerint a politikai és a gazdasági gyengeségek alááshatják a magyar EU-elnökségi időszakot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Miért nem hagyják már végre békén ezt az országot a külföldi gazdasági lapok szerkesztői, -újságírói? Más témájuk nincs? Vagy netán megrendelésre dolgoznak? Nehogy ők mondják már meg mit kellene itt csinálni. A jobbnál jobb megváltó ötleteiket tartsák meg a saját gondjaik orvoslására!
Mikor mondott egy külföldi szervezet tuti tippet az itteni gondok javítására? - én ilyenre nem emlékszem.
Csak igazat lehet adni az egyik berlini lapnak, ahol is azt irják hagyni kell a magyarokat,
a más úton való közlekedésre, hátha jó dolog fog kisülni belőle.
vukkocska
@Január: azért ha már a külföldi sajtó is hazánkkal foglalkozik, ott valami gond lehet, nem gondolod? Jó Neked, ha minden ok, mindennel elégedett vagy. Ha az itthoni emberekre nem figyelnek, minden ellenük szóló törvényt megszavaznak, talán a külföldi véleményekre odafigyelnek. Lehet is naponta 50 demonstrálás, messziről lefütyülik.
Dr. Akula
@vukkocska: még a bundánk is hasonlít!:)))
csutak
@Január: Ne légy eltévedve!
Azon orgánumok aggódnak melyeknek (tulajdonosi szerkezeten keresztül) érdekeltek a magyarországi befektetéseik megtérülése végett!
Teljes joggal.
Ha te befektető lennél, te is elvárnád a kockázat mentes profitot!
Azzal, hogy elvárjuk a külföldi befektetők pénzét el kell tűrnünk azt, hogy teljes joggal belepofáznak az ország dolgaiba!
Nekem sem tetszik, de tudomásul veszem.
Január
@csutak: Ez , az nem tetszik. Nem vagyok túlságosan oda a jelenlegi helyzetért, van is éppen elég gondom miatta. Csak, azért az önmegvalósító jóslatokkal hagynának már fel. Ne riogassanak állandóan!
Január
@vukkocska: Szerintem már túlon-túl sokat foglalkoznak velünk, és nem a megoldás felé viszik a nótát, hanem a parttalan kizsákmányolás felé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.