Tizenhárom európai nagyvállalat első számú vezetője a különadók és a külföldi vállalatokra vonatkozó egyéb intézkedések miatt követel szankciókat.

Forrás: Magyar Rádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
egyébként meg,ha nagyot akarnak kaszálni,akkor tegyék KÖTELEZŐVÉ!,még a sárgáknál is,hogy lehessen kártyával fizetni. mert amikor megkérdezi az ember,hogy lehet-e azzal fizetni,akkor úgy néznek rá,mont aki a holdról jött. így,láthatatlan a bevételük. oszt csoda,ha mindeggyik terepjáróban mereszti a seggét? nem sajnálom a vagyont senkitől. amíg becsülettel jut hozzá.
Dr.luigilongo60
@alfás: Nem csak a sárgák járnak terepjáróval, ha nem vetted volna észre.
Január
Má r éppen ideje lenne a kapitalizmus építésében a tisztességes adózáshoz közeli útra térni!
Ez a "panaszkartell" most beszaladgálja/ beszaladgálhatja az unót, de az adózás minden ország saját kompetenciája. Persze, hogy jó lenne továbbra is busás extraprofitot bezsebelni.....
gabrella
A magyarokat már nem bírják tovább nyúzni mert ekkorra már minden bőrt lehúztak rólunk.
A multik kiszolgálói még jól élnek, de mi a többiek már nem.
coyote3
@gabrella: Tudod Kedvesem már a válságadó fogalma is oximoron. Ha és amennyiben igaz a vezér hű vazallusának kijelentése, hogy már nincs válság :) Ha meg az van, akkor finoman fogalmazok: Nem mondott igazat:! És a multik azért prüszkölnek, mert hátrányosan vannak megkülönböztetve. Nyilván Neked sem tetszene, ha holnaptól csak azért kellene több adót fizetned, mert gabrellának hívnak. ha valamit nem értesz, kérdezz bátran! . Pussz Neked!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.