A válallkozások szerint aránytalan tehernövekedést, a szakmai szervezetek szerint a hulladékkezelés hatékonyságának visszaesését, a környezetvédők szerint átláthatatlanságot, az ellenzék szerint pedig tömeges pereket hozhat a termékdíjtörvény készülő módosítása. A társadalmi egyezetés nélkül előkészített új szabályozás eredetileg januártól lépett volna életbe, de "technikai" problémák miatt ez áttolódhat az év második felére.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@brumi58: Azok ha nem is de a medvék bizonyosan.
csutak
@brumi58: Mi lesz a maciból, ha elüti a vonat?
?
Mackó alsó és mackó felső.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: És mi a gond azzal, hogy pl. a Tuborgot az a cég gyártja?

Nem jó, vagy szögletes a buborékja?
Vagy csak zsidózni akartál egy kicsit, mert az olyan jó a polgári emésztésnek?
Csizmás Kond
@luigilongo60: Nem akartam zsidózni, csak megemlíteni, hogy azért felénk is vannak jó dolgok nem csak külföldön.....habár azoknak is legnagyobb százaléka már külföldi kézben van.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Ne kábítsál haver, ezt csak a polgári ökör-körben lehet eladni.Neked úgy kell a laza kis polgári zsidózgatás ,mint másnak a levegő, mert csak így érzed jól magad.
Csizmás Kond
@luigilongo60: szerintem meg a szó hallatán nektek rögtön himlőtök lesz. Ha valaki németet vagy bármilyen más nációt emleget még észre sem veszitek, de erre....:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.