Jövőre kötelező lesz elkészíteni mindenkinek a lakászöldkártyát. Ha nem csináltatja azért ér keveset a lakása, ha megcsináltatja, akkor meg azért....

Forrás: kp.hu
Feltöltő: hudejaj
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pocsiadam
Ezzel a jogszabállyal egyet kell érteni.
Ha valaki vesz egy ingatlant, akkor legalább tisztában lesz vele, hogy mennyi lesz a fűtésszámlája. Eddig minden szemetet el lehetet a piacon adni, mert a vevő azt mondott a portékáról amit akart.
Reméljük nem lehet majd lakászöldkártyát venni. Mert ez a szokásos magyar válasz egy ilyen törvényre.
adamp
Mivel egyre drágább az energia, azt hiszem meg fogják nézni az emberek, hogy mit vesznek meg.
kormany
Sziasztok!
Az az igazság, hogy megint azokkal lesz kib..va, akik kis pénzből élnek. Mert nyilván annak akinek volt pénze, az szigetelést is rakott a házára.
De aki jól szigetelt házat épített, az kevesebbet fizet havonta az biztos.
vukkocska
Igen, csak mi van a lakótelepi lakásokkal. Pályázat sincs kiírva szigetelésre, honnan vegyenek annyi pénzt? A XVIII. kerületben a Havannán szigeteltek egy házat, havi + 13 ezerrel lett több a közös költség. A tulajdonosok nem tudják fizetni a 20.000 körüli közös költséget, a hozzá tartozó horror fűtési díjat. De legalább lenne kiírva pályázat, hogy folytatni lehessen a programot. Úgy gondolom, halálra van ítélve ez az elképzelés.
alfás
"HA",el akarja adni. szerencse,hogy nekem tetszik,és jól érzem magam,ahol most lakom. tehát nekem felesleges megcsináltatnom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.