Sírva könyörögtem a gyámhivatalban, hogy segítsenek lejutni a gyerekeimhez, mert az az állat fenyeget, engem előtte egy héttel operáltak és előtte nap vették ki a varratokat a hasamból, de semmit sem tettek, azt mondták, hogy ők nem jöhetnek ki velem a családvédelem erre szolgáló autójával.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: feketeözvegy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kovikovi
@gabrella: hol van a nő? nem látom...
Yeromos
Elég zavaros történet, nem értem ha a gyerekeknek vannak szülei akkor miért kellet a nagyszülőket kinevezni gyámnak

.
feketeözvegy
@Yeromos: olvasd el figyelmesen, az apa börtönben volt, az anya ideiglenesen a nagyszülőkre bízta a srácokat amíg lehetősége lesz magához venni őket.......
Hókuszpók
@gabrella: Mi bajod van ezzel? Szerelmes lett,
feleségül ment hozzá, gyerekeket szült, minden normális ember ezt teszi. Az hogy tönkrement a házasságuk nem kalkulálta be, mint ahogy senki más.
northern
Lehetne Cigányország az új elnevezés...
WhitePower
@feketeözvegy: Jó, hogy Te is így látod, ugyanis, anyukát nagyon sokan támadják amiatt, hogy régen szerelmes lett egy cigányba. ha az ember tudja, hogy ha kimegy az utcára elesik, akkor nyilván nem megy ki! Az anyuka belátta a hibáját, de ahelyett, hogy segíteni próbálnának, hogy a srácok el kerüljenek abból a fertőből, inkább anyukát támadják. Ez gusztustalan szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.