Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes 300 ezer, Fónagy János közlekedésügyben illetékes parlamenti államtitkár 200 ezer, Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár pedig több mint 130 ezer forinttal többet vihet haza havonta az új, egykulcsos adórendszernek köszönhetően. Utóbbi politikusnak csak a havi fizetésnövekménye legalább 20 ezer forinttal több, mint az átlagos magyar pedagógusbér. Ők már biztosan jól jártak.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Bugajakab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@csutak: Hm...akkor te most tyúk vagy, vagy nincs eszed ?
sasi1115
Hát igen, azokért a pénzekért már dolgozni is kellene. Sajnos ez nem nagyon megy nekik. De ha elvégeznék a dolgukat akkor legyen ennyi, csak az legyen elég. Ne lopjanak és ne osszák haversrácoknak a zsetont. Spóroljanak és jó döntéseket hozzanak. Hagyják hogy élhetőbb legyen az ország.
Ez olyan nagy elvárás? Élni és élni hagyni. Jöjjön el az idő, amikor a szeretet hatalma győzedelmeskedik a hatalom szeretete felett.
bogyó
@Bugajakab: Légyszíves a címet máskor ne írd át!! Köszi
orogordog
Én ilyen munkáért még fizetést sem adnák nekik.
Kesely
Nekem arra válaszoljon valaki, hogy a közpénzből fizetett ember miért is adózik? A TB és nyugdíjjárulék az OK, de az adó???
Ez olyan, mintha a fiamnak adnék 1000 forint zsebpénzt, majd vissza is vennék tőle gyorsan 200 forintot, mert hát a házat fent kell tartani ugye?
Ez számomra nonszensz!
dr. prédikátor
Vegyétek észre!A mindenkori kormányok azért vannak hogy jól éljenek,mi pedig azért hogy a jólétet megteremtsük nekik! Mi csak rabszolgák vagyunk az országunkba,az a dolgunk hogy dolgozzunk és eltarsuk őket!Ne gondoljátok hogy azon munkálkodnak hogy nekünk legyen jobb ! Egy fenét! Mi csak annyit kapunk hogy éhen ne haljunk!A rabszolgák pedig azért vannak hogy megtermeljék mindazt amit ők akarnak ,duskálhassanak a jólétben!Az hogy néha dobnak egy kis koncot csak arra jó hogy lecsillapitsák a lázongókat.
De a rabszolgák között is vannak akik elárulják a társaikat azért hogy egy kis kedvezményhez jussanak! Vakon követik a gazdáikat és dicsérik őket!
Mi másodrendűek vagyunk,velünk azt tehetnek amit akarnak.Birkák vagyunk! és ugye a birkák dolga hogy megtemeljék az aranygyapjut a számukra ! És amikor már jó nagy a gyapju szépen megkopasztanak bennünket,hiába rugkapálunk ellene!
386-an uralkodnak rajtunk,elvesznek tőlünk mindent!Mert őnekik ez jár,mi pedig ujra növeszthetjük az aranygyapjut.Hogy legközelebb is legyen mit lenyirni rólunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.