A TASZ romaprogramjának blogján található videóban egy borsodi roma férfi arról beszél, hogy folyamatos zaklatásoknak vannak kitéve, ugyanis a rendőröktől bagatel szabályszegések miatt több tízezer forintos büntetéseket kapnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hokibajnok
micsoda szemét rendőrök vannak! hát tehet arról szegény roma,hogy csak ilyen bicajt tudott lopni?ezzel rákényszerítik a becsületes romákat,hogy 3 bicajt lopjanak el a szemét magyaroktól,amiből összeraknak 1-et,hogy mindennel fel legyen szerelve!!
hokibajnok
A ROMÁK MEG TÉNYLEG KOMOLYAN GONDOLJÁK,HOGY RÁJUK NEM VONATKOZNAK A SZABÁLYOK MERT CSÓRÓK??JÁRJANAK GYALOG,AZ INGYÉ VAN.
ila51
@csutak: Az a jó , csak így tovább....
sasa70540
Nagyon jól teszik mert ha nem csinálnak semmijen szabálysértést akkor nem lehet öket megbüntetni. Ne sirjanak már a cigányok a saját fajtályuk sokkal jobban sanyargatja öket csak azok ellen nem mernek felszolalni mert félnek. Az kellene már elérni hogy a rendöröktöl is tartsanak és akkor rend lenne már végre.
Dr. Akula
Akár a macskák.....úgy szaporodnak.:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.