Az elvtársak eredetileg 5 percet szántak rá, ám saját tesztelésük után ezt az időt kevésnek tartották - egy próbálkozó elbeszélése a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett politikusképzőről, avagy mi volt a teszt célja?

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: milito
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

milito
Az a szomorú, hogy ez a féreg még szabadlábon van!
Don Quijote
"Ez a teszt nem csupán egy szervezetlenségről szól, túlmutat önmagán, az MSZP régóta és jelenleg is fennálló impotens állapotát tükrözi, az ország állapotát, valamint azt is megmutatja, miért van ma a Fidesz kormányon."

Tehát ez a szőkeség ehhez az impotens elvtársi társasághoz akart menni tanulni,majd mikor a számítógépes felmérésen technikai hiba lépett fel bosszúból odaszart az asztalra.
És még büszkén le is írja..........gratulálok. Még szerencse hogy nem sikerült a felvételije:DD
mindenlében
A frissen induló programoknál mindig adódik valami nehézség, ezért folyamatosan fejlesztik, javítják. A szociológiát végzett hölgy meg, ha nem tud 5 perc alatt kitölteni egy műveltségi tesztet, hát menjen vissza a gimnázium első osztályába, és tanuljon szorgalmasan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.