Felolvassák a Berlinálén azt a nyílt levelet, amelyben kiállnak a magyar filmesek, köztük Mészáros Márta, Mundruczó Kornél és Tarr Béla a magyar film sokszínűségéért és tiltakoznak Andy Vajna kinevezett kormánybiztos egyeduralma ellen.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Nem kell nezhetetlen, muveszfilmnek kikialtott szarokat gyartani sokmillio forint allami tamogatasbol, de halivudi szuperprodukciokat sem. Mehet mindket fel a levesbe. Egyiknek sincs igaza. Ennyi. :)
silber13
@ furfang: kiket kellene odaengedni? Olyan Káel Csaba féléket?Olyat, akinek a Bánk Bánja akkorát bukott, mint ide Vlagyivosztok?!!! És most ez a niemand akar Munkácsi filmet csinálni 3-4milliárdért? Hányhatnékom támadt......
vátesz
nagyon nem akarna a bebetonozott gárda mást is beengedni az ő kis homokozójukba.
Vajnát nehéz lenne lejáratni , nagyobb Ász Ő a szakmában.A régi gárda egyes tagjai eléggé odakozmáltak már, eleget jelentgették már fel a szakmát, vagy negyven éven át jelentéseket írogattak Aczél elvtársnak.Persze az érdemeket el kell ismerni, de azt hiszem megkaptak mindent amit az ország lehetősége engedett, szerintem még többet is.
vátesz
A Magyar kúlturális és politikai elit nagyon szereti a vélt vagy valós indokból feljelenteni az orszáot , saját önnön érdekét előrébb helyezi az ország érdekeinél, magyarul a szennyest nem teregetjük ki hanem házon belül megoldjuk, nem járatjuk le hazánkat akár milyen "hülyék" vagyunk. Külföldön csak röhögnek rajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.