Ahogy végiglapoztam az elmúlt hét történéseit megállapítottam, hogy - sajnos vagy sem - értelmileg még mindig olyan szegénynek hatunk, mint kikopott NDK műbőrkanapé a biedermeier tálalószekrény mellett. Kezdődik az egész ott, hogy a hét legfontosabb gazdasági híre címért Lázár János visszapöccintett Audi bérlete és Bakács Tibor elcsórandó szalámija verekszik meg szoros mérkőzésben, és tart egészen eddig, ahol már a demagógia posványát tapossuk az ilyen-olyan oldali médiamunkatársak hangyaszorgalmának köszönhetően. Hurrá. A hét szenzációja, hogy a közfelháborodás spórolt az országnak havi 9 kilót, és a teszkónak egy rúd szalámit.

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Akula
@gyík59: Ovi szereti a szexet! Állandóan átbasz!
csikknorisz
Pont a varanusz blog nyafog a ki tudja mennyi megasztaros meg valovilagos posztja utan? Mintha ok nem foglalkoznanak bulvarszarral. :)
csikknorisz
@brumi58: Mikor hogy. Ha kirakjak cimlapra az indexen, es erdekel a tema, akkor igen. Amugy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.