Iránt még meg lehet állítani, ha elég magasra srófolják az atomprogram folytatásának költségeit – mondta a Budapesti Corvinus Egyetemen a közel-keleti helyzetről tartott előadásán Dan Meridor izraeli miniszterelnök-helyettes.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscserkész
Ők milyen jogon birtokolnak atomfegyvereket? Vizsgálta ezt már bár ki?
csutak
@benhur: Gondolom elvárod a mindenkori magyar kormánytól, hogy megvédjen minden eszközzel?
Jól gondolom?
Ha igen, akkor te milyen jogon vitatod Izrael állam népétől ugyanazt a jogot?
Nem légy kétszínű farizeus!
kiscserkész
@csutak: És szerinted Iránnak nincs joga ugyan ehhez? Nekik nincs joguk megvédeni magukat a betolakodó nyugati kultúra és gazdasági rablók ellen? Szerinted miért söpör végig észak Afrikán a fellázadás hulláma Amerika-Izrael- Brüsszel tengely által létrehozott diktátorok elzavarására? Mert az Izrael korlátlan terjeszkedésének nincs határa. Ha bárki más szert tehet az ilyen fegyvere, akkor nekik is joguk van. Nekem ez a véleményem. Már a mezei arabokkal sem lehet elhitetni hogy sajtból van a hold, meg a iszlámmal sem.
Dr.luigilongo60
@benhur: Cak egy probléma a történetben, hogy az arabok nem sokat hezitálnának az atom ledobásáról, mivel vallási dogmáikba ez is belefér bármikor.
csutak
@benhur: Te el sem tudod képzelni mi van ott!
Úgyhogy nekem ne írj lázálmaidról ha lehet.
Én jártam Iránban, Irakban, sajnos Izraelben nem:(
Semmilyen fellázadási hullám nem tört ki.
Az iszlámról megint csak halovány segéd lila fingod sincs, mármint a Síita és a Szunnita irányzat közti difiről. Meg úgy általában az egész vallásról. Már csak azért sem nagyon lehet, mert a korán az egy olyan irat, melyet tilos lefordítani és magyarázni hitetleneknek.
No, mind1, megyek fürödni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.