Baráth Zsolt, Sneider Tamás, Vágó Sebestyén és Z. Kárpát Dániel javaslatának elfogadása esetén az Országgyűlés felkérné a kormányt, hogy készítse elő a szociális kártya és utalvány, illetve pénzhelyettesítő eszköz országos bevezetésre irányuló törvénymódosításokat.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@orogordog: Nem rossz ötlet,bármennyire is nem tetszik neked,de ettől is jobb ha a gyerekeket bentlakásos iskolákban nevelik és nem adnak segélyt a szülőknek.!
Legalább akkor a gyerekek esznek,a szülök meg nem isszák el a gyerekek ennivalóját.!!!!
ila51
@Csizmás Kond: jaj , a nevetőráncaimra nem gondolsz ?
orogordog
@KöBüKi: Lényeg olyan ember ne ítélkezzen, aki a szavazóktól kapót bizalommal "vissza élve" keres havi1,5-3 milliót. Munka helyteremtésre mondják meg a megoldást.
Kártyára is adnak majd bort és cigarettát mint régen, vagy eladják k.p.-ért féláron akkor mit is old meg, munkát ad egy úgy szint "ingyenélő" háttér csapatnak.

Miskolc környékén nincs munkahely az emberek meg csak vannak és élni, enni, és fűteni szeretnének. Gyerekeket szép ruhába járatni az iskolába. Most már lassan ez csak egy állom lehet nekik a politika miatt.
zsbela
Monokon sem jött be a szociális kártya, a kitalálóját nem is választották újra polgármesternek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.