A Híradó néhány éve úgy számolt be egy 16 éves fiú megalázásáról, hogy azonosítható volt a felvételen, ezzel pedig sérültek személyiségi jogai.

Forrás: Magyar Rádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atomqkac azaz EbUraFakó
Ez már igen! Három évvel ezelőtti, erősen megkérdőjelezhető eset miatt! Isten malmai lassan őrölnek....különösen Magyarországon....különösen élen járva abban, hogy bolhából elefántot csináljanak....arról nem beszélve, hogy nem a megalázást elkövetőket büntetik, hanem a tényeket bemutató csatornát.....hát ez a hazai "jogszolgáltatás" csimborasszója.............barmok szánalmas gyülekezete!!! Legyetek átkozottak, hogy mindig mással foglalkoztok, mint amivel, kellene, mint például a retekklub veretes VV műsora!!!!! Emiatt a műsor miatt akár meg is lehetne szüntetni ezt a kanálist!
kamazuka
Kit érdekel a magyar televízió!
Nem is nézek tévét!
Fel is tettem a szekrény tetejére,hogy a dédunokámnak megmutathassam,láton ilyen dobozokból etettek a bácsik, nénik,,mert a tetveket nem fogja érteni!
Disznópofa
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Na és Fábry?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.