Tanulmányok bizonyítják, hogy hiába lépett vissza az aktív korúak döntő többsége az állami nyugdíjrendszerbe, a jövőben is további megtakarításokra lesz szükségük ahhoz, hogy biztonságban érezhessék magukat a nyugdíjas éveikben. A Pénzcentrum.hu a jövő hét minden napján hasznos tanácsokkal látja el a takarékoskodni vágyókat az Öngondoskodás hét keretében, mely az Aegon támogatásával jön létre....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
@kacsa0707: neked az sem kell, hogy hülyeséget beszélj:DD
kacsa0707
@Don Quijote: Tán mán poénkodni sem szabad???
Szerinted jobb az össznépi szitkozódás, vagy a közös zokogásos összeborulás???
sasi1115
@Don Quijote: Vegyük elő a kereplőket és szarjuk-pisáljuk körbe a Kossuth teret!!!
Az jobb!!
Don Quijote
@kacsa0707: akkor egy szmájli jó lett volta :-)))
cadmagician
az állami biztos megélhetés!!!!4444 ;)
full
Nekünk azzal kezdődött a rendszer váltás,hogy vissza kellet fizetni a lakáshitelt "91-ben egy összegben"88-ban építkeztünk",tehát egy fillérünk sem volt!!! "Az Orbán kormány idején mind a ketten elveszítettük a feleségemmel együtt a munkahelyünket (.88-tól MDF,majd 98-tól Fidesz szavazók lettünk).Most már a nyugdijunkat is elveszik,lassan földön futóvá válunk.Mi vagyunk a nyuggerek.Köszönjük Fidesz!!Már nem kérjük többet a névre szóló levelet kíméljenek meg bennünket a zaklatástól.A politikusok nagy pénzt kapnak,a nyuggerek meg dögöljenek meg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.