A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) vizsgálatát kéri az Echo Tv „Világ-panoráma” műsorában elhangzottak miatt a Nemzeti Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda. Állításuk szerint a műsorvezető Szaniszló Ferenc olyan nyílt, rasszista kijelentésekkel és fordulatokkal élt, amelyek alkalmasak voltak arra, hogy fokozzák a roma nézőkben a kirekesztettség és megalázottság érzését – közölte a Roma Sajtóközpont.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Tisztelt NMHH.uraim!! Kérdezzétek meg a Gyöngyőspatakon lakó embereket.És vajon a Nemzeti Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda munkatársai miért nem utaznak el a falúba. Talán meg kellene hallgatni az ott élő embereket is.Az az ember aki felakasztotta magát miattuk nem volt kirekesztve,megalázva? Hallották Önök mit kiabálnak a taknyos kölykök a templomból hazamenő idős néniknek.Vagy az Ő megaláztatásuk nem számít?Miért csak ezzel a kisebbséggel van baj? Svábokról,a Csángókról,Szerbekről,Horvátokról stb.sose hallani.Csak mindig egyről!
aszta
És min nézték dekódolt kóboráramos 100centis ledes 3d-s tv-n?(így is narancsfokozat van érvényben) lehet ezt még fokozni.
gabrella
A "magyarozós" tv-ket nem büntetik????
Azokat a cigányokat kellene akik azért akartak ölni (híradóban mutatták a cigány kezében a kést) mert magyar volt. Térfigyelő szerencsére vette.
Feraj49
Az előbb elfelejtettem,olvasták ezen az oldalon a" 29 év a börtön a szavakért,amiket nem szabad kimondani" cikket?Tegyék magukévá.Roma sajtóközpont is elutazhatna az említett falúba!
kiskalács
Mióta megkülönböztetés az, ha valakit szembesítenek az igazsággal?? Meg azt sem értem, hogy a cigányokkal szemben mióta lehet emberi jogokról beszélni??
gabrella
Akkora hülyeség,hogy nem lehet cigányozni! Miért? Nem, azok? Mert még a szavazópapírokon is azt írják,hogy melyik etnikumhoz tartozik? Akkor miről beszélünk?
Hát nem magyarok! Nem svábok, nem szerbek hanem cigányok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.