Ötlettelenség, fásultság, nemtörődömség – ez jellemzi MSZP-s káderek szerint a sorvadó, adósságokkal terhelt pártjukat. Míg az öregek dolgoznának, de hiteltelenek, a fiatalok attól félnek, hogy elkopnak a válságos időszakban, ezért inkább a 2012-es tisztújításra várnak. A párt fokozatos szétesése Gyurcsány Ferenc malmára hajthatja a vizet, aki az elnökség eredménytelen stratégiáját bírálva térhet vissza az élvonalba.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Fletó csak menjen a kurv@ @nyjáb@!!! Csak megosztja a pártot. Ki kéne már b@szni az 1970-nél hamarabb született férgeket a választmányból. A maradék lehet szavazógép!
furfang
Miféle tagság az, aki elfogadja ezt a lejáratódott, velejéig romlott és korrupt vezetést Gyurcsánnyal az élen. A szocialista jelző nem takarítja le a mocskot erről a pártról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.