Mintegy nyolcszázezren küldté vissza eddig az alkotmányozással kapcsolatos kérdőívet - mondta Szájer József, a nemzeti konzultációs testület fideszes vezetője pénteki sajtótájékoztatóján.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@nyanya001: Reggel, délben és éjjel:(
a Pepita
800 000 ezren küldték vissza a kérdőívet. Nem tudom eldönteni, hogy ez most panasz vagy dicsekvés.
nyanya001
@KláriMedgyesi: Ahhoz képest, hogy van vagy 7 millió választó.......
coyote3
@silber13: kérdése. Még vekker is 920 ezerről tirádázott. Egyeztetni kellett volna Jócóval és akkor nem merül fel az emberekben, hogy valaki megint nem mond igazat. Most arról ne beszéljünk, hogy erre a 800 vagy 920 ezerre hivatkozni, mint nemzeti többségre enyhén nevetséges.
adrenalink
@coyote3:Ez az újságcikk március 11-ei. A kérdőíveket márc.20 /?/-ig lehetett visszaküldeni.
Főnixxxx
@Felipe: Feldolgozzák. Magam is köztük vagyok. Legfontosabb követelések, amiről a kormány szemérmesen hallgat:
-számonkérés 20 évre visszamenőleg anyagi felelősséggel, magántulajdon védelme, halálbünti visszaállítása, magyar föld védelme, mezőgazdaság, ipar helyreállítása,szavazati jog 8 általánoshoz való kötése, gyerekek utáni szavazati jogról hallani sem akarnak az emberek,cigányok előjogainak megszüntetése és az ő munkára fogásuk, képviselők fizetésének minimálbérhez kötése, mentelmi jog azonnali eltörlése, képviselők visszahívhatósága, polgármesteri-képviselői együttes státuszok megszüntetése, a mindenkori kormány és képviselők anyagi felelőssége marha döntések után, közbiztonság, családvédelem, gyermekvédelem, választási ígéretek betartása, MUNKAHELYEK, nyugdíjas ne dolgozhasson, Orbán takarodj, EURÓPAI BÉREK!!!!
Kapcsiból ennyi jutott eszembe, de volt még rendesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.