Sohasem jövedelmezett olyan jól a parlamenti képviselőség, mint mostanában – derül ki a friss HVG összeállításából. Az élen Gyurcsány Ferenc áll, akit Papcsák Ferenc követ.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Nálánál nagyobb tolvajt. Arra mindég ügyel, hogy továbbra is tudjon lopni.
kovikovi
Ha ezek a gazdag emberek összedobnák a felesleges pénzüket, Magyarország kilábalna az adósságból, az tuti...
genyó kapitány
@Disznópofa: Becsületes politikus?
Hány éves vagy hercegem?
És még hiszel a mesékben?
szaboria1
@genyó kapitány: Semmit nem kell tenned csak keresgélj az interneten mit gyárt a Gyurcsány cége te is csinálj olyat és milliárdos is lehetsz ha van hozzá tehetséged. A másik, az 5 felsoroltak között Gyurcsány kapja a legkevesebbet mint képviselő. Sokatoknál az irigység beszél, mindenkinek áll a lehetőség, hogy vállalkozzon csak ugye az nem megy mindenkinek.
furfang
@prédikátor: Ezt a kérdést visszafelé is el lehet ám sütni! Olvasd el pl. szabória védőbeszédét a tehetséges Gyurcsány Ferenc védelmében. Ha rajta múlna még gyűjtést is szervezne, mivel Gyurcsánynak van a legkevesebb képviselői fizetése, noha ha jól tudom pillanatnyilag mezei képviselő csupán. Az alapítványi pénzekkel nem itt kell elszámolnia mint tudjuk.
szaboria1
@furfang: Meg lehet kérdezni a nagyra becsült főnöködet miből gazdagodott meg. Nem védő beszédet írtam hanem a puszta tényeket! De neked ez sem tetszik akkor rohanj és ölelgesd Viktor főnököd, hogy csak így csinálja és még jobban gazdagodjon rajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.