"Nagyon fontos hogy semmifajta bohócszervezetek ne vegyék át a magyar

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
Hosszú évek óta drukkolok a cigány vezetőknek, hogy találjanak végre valamilyen megoldást. Én a magam részéről annyit tehetek, hogy a jó példákat terjesztem úton-útfélen. De már egy kicsit én is unom, ahogy a homokba dugják a fejüket azok, akik tehetnének valamit és jogosítványukat tekintve kellene is tenniük . Az a játék tovább nem megy, hogy ha valaki felpanaszolja, hogy cigányok ellopták a termését, hát rávágjuk azonnal, hogy rasszista.
csikknorisz
Arrol meg hogy jobbikos, ennyit:
"A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület politikai tevékenységet nem folytat, politikai pártokat nem támogat."
KöBüKi
@KláriMedgyesi: Tévedsz!!! - Mig cigány a miniszterelnök addig mindenképp.!!!
Miközben a cigányok a viselkedésükkel egyértelmüen rasszisták,addig ezt mégis a magyarok nyakába varrják!! - mert nem vagyunk hajlandóak türni az élősködésüket,ami nekik szerintük alanyi jogon jár.!!Menj be bármelyik nagyobb falu polgi hivatalba segilyosztás előtt.!!!!Aminek fül és szemtanuja leszel az nem piskóta.!!!!
sólyomszem
Ki az a Járóka Lívia? Ugyan már!

Ezt kár volt beküldeni Csutak!

Köhög a bolha.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Bohócok csak a parlamentben vannak, élen a főbohóc Schmidtt Palyával, aki egy mondatot sem képes hiba nélkül leírni. Még a neve is milyen szép magyar.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.