Az MSZP, az LMP és a Jobbik is elfogadhatatlannak tartja Lázár János tegnap nyilvánosságra került hódmezővásárhelyen elmondott beszédét, amiben azt állítja, hogy "akinek nincs semmije, az annyit is ér".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@Csizmás Kond: A nyugdijasok döntő többsége ott tart hogy vagy melegszik,vagy világit és tv-t néz,vagy eszik.!Tehát akkora hülyeséget irtál amekkora csak egy hülye emberből telik.!
Dr. Akula
@KöBüKi: Te még szóba állsz vele???????????
keeper
megvannak a fidesz új hóhérai .. a régiek dajcstompi, kövérlaca,véresszájer, répaföld. az újak. schmidt, lázár"sokravitte"jancsi és kósa államcsőd laller, és pokorni "balneológus" zotya. hogy ennyire ne tudjon tanulni egy párt a hibáiból....:)
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: Macsek! egyszer már kérdeztem: Te hivatalból vagy ilyen,vagy valami nagyon furcsa betegségben szenvedsz!Miért piszkálod a nyugdijast?Kivánom néked hogy élj meg az én nyugdijamból!/94 ezer/Jó lenne ha egyszer már reálisan látnád a helyzetünket!Téged nem zavar hogy a vezéred a cigus és bandája 10 hónap alatt leamortizálta az országot.?Nem zavar hogy ilyen Lézerjani félék cinikus ,pökhendi,lealázó megjegyzéseket tesznek azokra az emberekre akikből él? akiktől ellopta a vagyonát?De ez a mentalitás jellemző az egész mocskos bandára!Úgy látom téged jól megfizetnek azért hogy itt védeni próbálod őket!
Csak sajnálni tudlak az ilyen gondolkodás módod miatt!
Kesely
@prédikátor: Kiemelkedő nyugdíjad van! Pártkatona voltál? :D
Apósom 30 év traktorozás után kap 63e HUF-ot. Abból élj meg! Főleg ha a párod meg nem is kap semmit, mert a nyugdíjkorhatárt még nem érte el, de nem elég rokkant ahhoz, hogy egy minimális pénzt is kapjon.
A témához. Ha lesz időm, akkor meghallgatom az egész felvételt és én azután ítélkezek erről. Alapból nem kedvelem a Jánost, de ha kevés információból Ítélünk, akkor csak saját paradigmáinkat villogtatjuk.
coyote3
@Kesely: Ilyen kevés információból ítéltetek 2006-ban és lobbantottátok lángra fél Budapestet vekker hívó szavára. Talán akkor is ezen a éáleményen kellett volna lenned. Amúgy minden szavaddal egyetértenék....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.