Az MSZP szerint súlyos figyelmeztetés Orbán Viktornak, hogy ha más néven is, de az eredeti meghívotti körrel és Barack Obama amerikai elnök részvételével május végén Varsóban "mégis megrendezik" a korábban Magyarországra tervezett keleti partnerségi találkozót. A Fidesz szerint nem uniós csúcs lesz, hanem a térség országainak köztársasági elnökei találkoznak a lengyel fővárosban.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@TASSZ: Nem felvetés, vélemény!
Utálom a gerincteleneket.
Kivétel a csigapörkölt!
Dr. Akula
@csutak: az jó! Meg a kagyló, meg a polip is!
Dr. Akula
@demaria: a vagyon a zsebekben van. A politikusaink zsebében! A többi nem érdekli őket.
lópicigáspár
Szerintetek felfogta ez a félkegyelmű, hogy mi forog kockán!?
coyote3
@demaria: Elmesélnéd kinek a hibája? Mert ugye szerinted az normális, hogy a pénzükre ácsingózik, a szabályzóikat (pontosabban szabályzóinkat) meg figyelmen kívül hagyná. És ha már a pénznél tartunk. Elmesélnéd azt is, hogy ha nincs eu-s lé, akkor mi lesz a Széll Kálmán tervvel? Felvilágosítalak lelkem. A fent idézett terv csak és kizárólag eu-s pénzek elosztásáról szól. Nem harcolni kéne , hanem tudomásul venni, hogy amikor beléptünk az Eu-ba, elfogadtuk a belső szabályozó rendszerét. Tudod sosem hittem volna, hogy egyszer olyat fogok mondani, leírni, hogy szégyen magyarnak lenni. Ha lehetőséged van rá beszélgess külföldiekkel. Meg ha tudsz....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.