Végtelen megvertségükben most a „botrányra botrányt” sokszor alkalmazott kampánytechnikát alkalmazzák. Annak érdekében, hogy elfedjék saját disznóságukat, most ellenbalhét kreálnak - írta Gyurcsány Ferenc blogjában.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@Csubaka: hu.wikipedia.org/wiki/A_Magyar_K%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g_alkotm%C3%A1nya

"Az Alkotmány módosításának szabályai "
"Az új alkotmány előkészítésének részletes szabályairól szóló országgyűlési határozat elfogadásához az országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges."

Nohát.
marlin
@Csubaka: Csubi. mondom, ne süketelj!! A Petrétei alkotmánytervezete a korábbihoz ('89) hasonlóan egy "mindenkinek" megfelelő, elfogadható, konszenzuson alapuló alkotmányozást feltételező tervezetként készült!!
Na ezt lopták el fideszisták, majd kimazsolázva, - a nekik tetsző szakaszokat kiollózva - a nem tetszőket átírva csináltak egy pártalkotmányt, ami - ha megszavazzák, mert a Pali Madár biztos aláírja - rengeteg problémát fog okozni!!
Csubaka
@brumi58: Brumi!!!

Az új alkotmány ELŐKÉSZÍTÉSÉNEK RÉSZLETES SZABÁLYIRÓL SZÓLÓ országgyűlési határozat elfogadásáról.....!!! Érted már!!!!???? Nem az új alkotmányról!!!!

Azt a bizottságot és ezeket a szabályok a parlament 2010. május 28-án megszavazta.
A bizottság összetétele viszont a hatályos törvények szerint meg kell, hogy egyezzen a parlament összetételével!!!

Hoppácska!!!
Dr. Akula
@marlin: a négyötöd meg nem 2010-ben lett kitalálva!! Lásd a belinkelésemen.
Persze ez inkább Csubikának szól.
Csubaka
@marlin: 'A Petrétei alkotmánytervezete a korábbihoz ('89) hasonlóan egy "mindenkinek" megfelelő, elfogadható, konszenzuson alapuló alkotmányozást feltételező tervezetként készült!!'

Hogy ezt honnan veszed arra nagyon kíváncsi volnék, hiszen az MSZP szóvivője és maga Gyurcsány is azt nyilatkozta hogy nem volt alkotmány tervezete a pártnak!!!!

"Gyurcsány Ferenc tudott arról, hogy miniszterelnöksége alatt az igazságügyi minisztérium szakértői “a hatályos alkotmány átfogó megújításán” dolgoztak, de – mint a volt miniszterelnök vasárnapi Facebook-bejegyzésében írja – a tervezet nem került a kormány elé, és azt ő maga sem ismerte."

Ezzel szemben amit korábban is idéztem, súlyos kérdéseket vet fel.
Szerinted előfordulhat az, hogy az igazságügyminiszter felsőbb utasítás (kormány, miniszterelnök)nélkül a minisztériumi büdzsé terhére neki lát sok évet átfogó és az egész társadalma érintő alapjogrendszer kidolgozásának?

TASZ 2008. május 1. csütörtök, 23.49
"2006. június 28-án Petrétei József a Magyar Hírlapban megjelent „Várat magára az új alkotmány” című cikkben arról nyilatkozott, hogy az Igazságügyi Minisztérium tavaly év végére elkészítette az új alkotmány tervezetét.

És hogy felhívjam a figyelmedet a történek az ELSŐ GYURCSÁNY KORMÁNY IDEJÉN KEZDŐDÖTT.
Ha lett volna 2/3-a a parlementben biztos vagyok benne, hogy át is vitte volna.

Az számomra megnyugtató, hogy a FIDESZ "ellopta" mert legalább vonalakban látható a politikai konszenzus kényszere. A kérdés az, hogy ha a FIDESZ ellopta akkor az MSZP most miért ellenzi azt amit Ő talált ki?????

Csak nem azért, mert azok a szabályok már nem az ő hatalmát védik??? (pl. 4/5-ös többség az alkotmány módosításhoz)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.