Nem támogatja a Fidesz-frakció a KDNP szabad vasárnapról szóló törvényjavaslatát - értesült a Magyar Nemzet.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ETA
Talán,ha a férfiak dolgoznának vasárnap,vagy ők mosnának, főznének vasárnap!!!!!! Én 40 éve dolgozok és ebből 30 év kereskedelem,vendéglátás,bolt, piac.Bizony még a 4 gyerekem kisebb volt sokszor mondták,hogy ne menj anyu!! Bizony van lelkiismeret furdalásom, de már késő. Talán most kellene ORBÁN úrnak szavaztatni a gyerekeket!!
Feraj49
@ETA: Dolgoztam 30 éven keresztül hámom műszakban,folyamatos munkarendben./Szombat,vasárnap,ünnepnapokat is beleértve./És Férfi vagyok. Más: ha szombat vagy vasárnap dolgoztál akkor hét közben kaptad ki a szabadnapot.És nem dolgozhattál minden hétvégén,mind a két napon.Ha csak nem voltál maszek.
kiscserkész
@nyanya001: @marlin: Ezek szerint akkor nagyon sok barom él az osztrákoknál, vagy a régi uniós országokban! Mert ott vasárnap egyetlen multi sincs nyitva. Éppen azon oknál fogva amit a KDNP hivatott felvázolni. Azt sem kel elfelejteni hogy nagyon sok hazai barom politikusnak (PL Martonyinak TESCO ban) van részesedése a multikban, hipermarketekben akiknek pultjai mögött nem ők vagy ivadékaik állnak vasárnaponként.
kiscserkész
@groofika: És még a nyugdíjasok panaszkodnak hogy kevés a nyugdíjuk! Mint "@nyanya001:" még vasárnapi vásárlásra is jut belőle.
nyanya001
@benhur: Nos van családom, akik reggeltől sokszor késő estig dolgoznak!
Én nem járok vasárnap, még hétköznap is ritkán!
Nem kellene kötözködnöd!
Ha van véleményed arról, amiről a cikk szól, azt írd le!
De ne személyeskedj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.