A húsvéti alkotmány pünkösdi királyság lesz, Orbán elzavarása előtt azonban még meg kell alkotni a nyugati Magyarország programját. Az exkormányfő tipikus miniszterelnök-jelölti beszédet mondott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ez megint egy eszeméletlen nagy csúsztatás. A rendvédelmi szervek dolgozói kb 13 órára értek az Alkotmány utcába, s a két rendezvény elég messze volt egymástól színpadilag és időben is, mert a mécsesnél 15 órakor kezdődött a program. . Népszavát nem a Battyány örökmécsesnél, a Hősök terén osztottak, azt is csak pár darabot. Vaksi volt, aki ezt a cikket írta, mert nem látta Horváth Csabát, Molnár Csabát, Mécs Imrét, Kolber Istvánt, meg még egy jó pár ismert embert. Hogy hol lehet pöckösen járni nem tudom, mert ilyen el sem hangzott. Aki írásnak adja a fejét, legyen objektív, azt írja le, ami valójában elhangzott, vagy ne szóljon egy szót sem, mert csak magát járatja le azok előtt, akik részt vettek ezen a demonstráción.
a Pepita
@vukkocska: Hát az ilyen cikkek nem is azoknak íródnak akik ott voltak.
furfang
Inkább az ország ügyeit szervezte volna sokkal jobban, akkor most nem állnánk a tönk szélén. Faggatózzon már valaki nála, mégis mit csinálna abban a sz..r helyzetben, amit hátrahagytak? Újra felvenne hitelt ( a felét leosztaná a haveri körnek) és egy év múlva már az IMF diktálna, mondjuk első lépésként elvenné a 11-12 havi nyugdíjat?Másodikként csődöt jelentene az ország? A produkciót bemutatták már " Ennyi böszmeséget, mint amit mi csináltunk ország még nem csinált....." Bizony nem!!!! Jó ha erre emlékszik és még időben a magyar proletár!
csutak
@furfang: Figyuzz csak:
Orbán két csicskása Navracsicsaka és Tömjén bevallottan évek hosszú során át gyakorolta a bolsevik módszert a suttogó propagandát, hogy megöljék Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr személyiségét!
Népszavazással baszták vissza a felsőoktatási törvényt, az egészségügyi törvényt és mindenhol keresztbe tettek ahol tudtak a kormánynak!
Én nem lennék büszke arra, hogy bolsevik párt híve vagyok!
Mármint te vagy egy bolsevik párt híve!
Mert ha megtekintred csupa III/3-as és kettes ügynökökből, MSZMP párttitkárokból és KISZ titkárokból áll a fidesz!
Én szégyenkezem a becsületes KOMMUNISTÁK nevében, hogy ilyan hitvány szemétre való magukat politikusnak valló humanoid alkatok követik őket!
Én nem mellesleg azt is elérte Őelmebetegsége, hogy ha majd mégis ríva kell kérnünk az IMF pénzét, mi bizony megalázó feltételekkel és kimagasló kamattal kapjunk pénzt, ha adnak ennek egyáltalán! Tudod a neokolonializáció ma gazdasági módszerekkel történik!
Mire ez a magát kormánynak valló bűnbanda rájön, már késő lesz és végzetes adósságcsapdába veri az országot!
Bocs, de ennél finomabban nem tudtam kétségeimnek és aggodalmamnak helyt adni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.