A kormánytól várja a huszadik születésnapját ünneplő polgárőrség vezetése, hogy törvényi szabályozással megállítsa a szélsőjobbos konkurenciát. A közel 90 ezer főt, köztük romákat is tömörítő polgárőrség eddig csak nyilatkozatokkal és feljelentéssel tudott szembeszállni a radikális polgárőr egyesületek terjedésével. A polgárőrség vezetői az elmúlt években lobbiztak már a szervezet megerősítéséért, a Fidesz többször is biztosította őket a támogatásáról, ám Pintér Sándor belügyminisztertől most is csak bizonytalan ígéretekre futotta.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Jó lenne már rendezni sorainkat, csak úgy a tisztánlátás végett.
palika
Te Pintér, lövesd le az összes romát és megnyugszik a nép! Magyarországon mig a világ világ, senki nem vált le!
csikknorisz
Hihetetlen, hogy meg egy ilyen alkalmat is a jarorozok fikazasara hasznalnak fel. Akik valoban JARoroznek, nem csak a picsajukat meresztik az autoban, ha meg eszrevesznek valami buncselekmenyt, inkabb masfele neznek. Csinaljatok rendet bazmeg, ne csak pofazzatok rola.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.