Magyarország az EU Tanácsának soros elnökeként és belső jogrendjének fejlesztése során egyaránt elkötelezett a romák felemelése és jogaik védelme mellett. EU-szinten a tagállamok elköteleződésén alapuló keretrendszer kialakítása a cél, idehaza pedig legutóbb (a gyöngyöspatai események fényében) a Büntető Törvénykönyv szigorítása vált szükségessé.

Forrás: eu2011.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
guszty
@nyanya001: Nyanya! Valamit csináljanak ők is.:)
palika
@nyanya001: Tehát a cigányokkal fognak kirtani bennünk Magyarokat! A zsidókkal pénzügyileg tesznek tönkre, az életünket meg a cigókkal veszik el!!
palika
A külhoni Magyarokkal a romákkal, meg a fidesz szimpatizánsokkal akarják megnyerni a választásokat!
Atomqkac azaz EbUraFakó
A cigányok integrálása halva született ötlet! A vadállatokat ( farkas, medve, vadmacska, vaddisznó, őz, szarvas, vadnyúl, fácán, vakacsa, szárcsa, harcsa, fogas, kondorkeselyű:)) )
hamarabb integrálom a szűkebb környezetembe, mint a cigányokat!
Lehet, néhány grizzley nem is volna rossz ötlet, bár én a macskaszabásúakat jobban kedvelem....puma, gepárd, leopárd, párduc, oroszlán és TIGRIS, TIGRIS a kedvencem! Néhányat széteresztek éccaka a kertben , oszt' a fejem se fáj ....a betevőt majd megkeresik a cicák :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.