Székely János Esztergom-Budapest főegyházmegyei segédpüspök azt mondta: a cigányságról alkotott kép igen gyakran negatív előítéletekkel teli, és ebben olykor a média is kártékony szerepet vállal, holott a pozitív identitás megtalálását kellene segítenie.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
köhögő bolha
Látott már valaki cigány hajléktalant? Az önkényes purdé lakásfoglalók vagy maradhatnak,vagy kapnak új lakást! A felcsúti vajda vigyáz a "pozitív cigányképre"! Orbánia = Purdéria !
gabrella
@köhögő bolha: A pátyolgatók,szaporítok köréből Gyurcsány sem maradhat ki!
TASzSz
Na ja! Főleg Karácsonykor, amikor az összes katolikus cigány az evangélikus + református templomokban is megjelenik, hogy begyűjtse az ajándékot!
TASzSz
Ja, a segéd-püspököknek narancs színű a csuhájuk?! Mire bíboros lesz addigra kipirosodik!
dr. prédikátor
Megint sok a szöveg! Én ugy gondolom hogy a cigányoknak kell pozitiv képet kialakitani magukról!! És akkor nem lesz baj!De ehhez le kellene szokniuk a rablásról ,lopásról,idős emberek gyilkolászásáról,meg kellene tanulni dolgozni.Tisztességes családi életet élni.
feketeözvegy
Három roma érkezik a mennybe. Szent Péter fogadja őket, majd közli azÚrral:- Uram, három roma érkezett.- Nyisd a kapukat és engedd be őket, Péter! Mindenkit befogadunk.
Két perc múlva jön vissza Szent Péter:- Uram! Eltűntek!- Kik? A romák? - kérdi Isten.- Nem, Uram, a kapuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.