Életveszélyes égési sérülésekkel szállítottak kórházba egy 14 éves szolnoki fiút hétfő délután, a nyomozás jelenlegi állása szerint a fiú felmászott egy vasúti kocsira, eközben hozzáért a nagy feszültségű áramvezetékhez, és ezáltal szenvedett sérüléseket - közölte a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Csak nem rézkábelért mászott fel ez a nyomorult kölök?
Csizmás Kond
Most akkor a pozitív vagy a negatív identitását húzta az áram ?
Sííva
@Csizmás Kond: :):):) Akár melyiket, megrázó élmény lehetett! Miért kell egy tizennégy éves gyereknek fizika óra helyett vagonok tetején mászkálnia? Ha iskolában lett volna, tudta volna mi vár rá ha hozzáér a vezetékekhez.

Csizmás Kond
Még ez is érdekes...
"Szabó Zita őrnagy korábban azt mondta: az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.....az első feltételezés az volt, hogy a fiút az egyik szolnoki bevásárlóközpont parkolójában felgyújtották."
.
...még a médiatörvényre haragszunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.