A producerek félnek attól, hogy Andy Vajna filmipari átszervezése miatt csorbul az önállóságuk, és hogy ezentúl lényegében egy ember ízlése határozza meg, hogy milyen filmek készülnek Magyarországon. A tisztább, átláthatóbb rendszernek viszont mindenki örül.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Dr. Akula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@Felipe: szerinted? Nem a nemzeti front, az biztos!:)
csikknorisz
A magyar filmgyartas egy rakas fos. Hulye muveszfilmek, akiket senki se nez, ez az egy egyik veglet. Hulye kozonsegfilmek, amiket kettovel tobben neznek, a halivudi faszsagot utanozva, az meg a masik. Nem kell nekunk se muveszfilm, se halivud, menjen a picsaba Vajna. A magyar nezonek Indul a bakterhaz kell, Tanu kell, Tizedes es a tobbiek kell, nem agyament retegfilmek meg hulye koppintasok a regi filmekrol. Suletlen hulyesegekre basznak el milliardokat, amikre a kutya se kivancsi, a faszkalap rendezok meg verik a melluket, hogy ez hudejo film, mert ott volt a kiskunnekeresdi filmfesztivalon dobozban.
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Nagyon tévedsz, most is csinálnak nagyon jó magyar filmeket, habár abban egyetértek, hogy Vajnával ez valószínűleg véget fog érni, hiszen Orbán megrendelésére fog dolgozni.
Az is biztos, hogy Viktorkáék kvázidiktatúráját kifigurázó és a kőkemény valóságot bemutató filmeket is nélkülöznünk kell majd.

Öszzegzésként tehát szerintem is Vajna elmehet a bús picsába.
csikknorisz
@luigilongo60: ''Viktorkáék kvázidiktatúráját kifigurázó és a kőkeményvalóságot bemutató filmeket is nélkülöznünk kell majd'' Egyetertek. Pedig eleg nagy keletje volna, a szarkazmus es a humor mindig kifizetodo iparag:)
a Pepita
Ki az az Andy Vajna? Paróka készítésből meggazdagodott, aztán a pénzét befektette Amerikában akció filmekbe, mint producer. Ettől már akkora szakértő, hogy egy egész ország film gyártását rá lehet bízni? És hol van Orbán jól bevált házi mozisa Koltai?Egyébként Csikknorisz által felsorolt filmek is egypárti diktatúrában készültek.
marlin
@Klári: Egy Amerikából "kikopott" felkapaszkodott senki, aki most olyan sértett büszkeséggel "vonul" a fideszisták között, mint '19 után egy orosz emigráns nagyherceg Párizsban!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.