A volt miniszterelnök szerint a fő kérdés az, hogy mi jön a Fidesz után. Pontosabban, miként jöhetne az MSZP, ha a kormánytól elpártoló százezreket nem képes maga mellé állítani.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Kádár"népét"és élcsapatát a Thűrmer Gyula vezette KMP-t pont Gyurcsány Ferenc lehetettlenitette el. "Lelkes aktivistáinak" pártpolitákájak köszönhetően SZDSZ jobban kellett! Orbán befejezi azt amit az Mszp nem mert megtenni. .-((
Csubaka
"...a Kádár puha világához szokott Magyarország nem fogja sokáig megengedni..."

Asszem valaki átaludta az elmúlt 20 évet!
Kádár puha világát 1990-ben felváltotta a történelem tanár világa akinek neve alatt a kádár-korszak vagyonának közel 80!%-át széthordták a politikai hiénák! Úgy, hogy mire a baloldal észbe kapott Kádár népe megtapasztalhatta a puhának cseppet sem mondható Bokros- jégkorszakot.Aztán1998-ban a puhaságra már emlékezni sem merő nép megkapta a kokárdás ifjak, köteles beszédét és mindazok hontalanítását akik nem átallottak a baloldal korábbi eredményeit hirdetni.Olyannyira, hogy a 2002-es választásokon a már velejéig sértet szocialista és a korrupciós ügyek tömkelegével vádolt ennek ellenére mégis választást nyert szabad demokraták nemzeti megosztottságtól és nem kis gyűlötettől vezérelve kezdték meg kormányzati ciklusukat.
Lehet, hogy valakinek nagyon puhára sikeredett ez az időszak, de hogy az nem "Kádár népe" volt arra a nyakamat teszem. Ellenkező esetben miként fordulhatott elő, hogy a gazdasági válság közepette, amikor tizesével mentek tönkre Amerikában és Európában a bankok, akkor a megmenekültek legnagyobb nyereségét az állami csőd szélére sodródott magyarországi leányfiókjaik hozták!

Tehát ki is az a "Kádár népe" aki a "puha világhoz szokott"???
marlin
@Csubaka: Csubika!! A nyár heves!!A "Kádár népe", meg az aki ha így folytatjátok, egyszerre fog sétálni az utcákon, és felszedi a vasutat!! (És nem azt az 1200km-t, - amit mint hallom - a doktorVölnerrel a korábbi híreszteléssel ellentétben ti is fel akartok szedni!! Látod, ugye te is, hogy hiába utazott a doktorVölner a félrészeg polgármesterekkel az Almásfüzitő-Esztergom vonalon (ahol azóta üresen jár 4-5 vonatpár) Nem lett belőle egy Baross Gábor!!
Feraj49
@Csubaka: Most százezrek sírják vissza a Kádár korszakot,velük együtt Én is.Látom mivé lett az országunk,és hamarosan látni fogom/remélem nem így lesz/ Kié lesz az országunk, ha így megy tovább.Nagy "rendszerváltóknak" most nagyon jó,erre "gyúrtak".Nem volt jó az a korszak,most jobb!? Van baloldal,jobboldal,meg kis pártok amelyek gyakran diktálnak a nagy pártnak.A helyzet csak rosszabbodik évről évre.Nem lesz itt jó a munkásnak,amíg nem egy munkás lesz ismét a kormánykeréknél.20 éve az értelmiség kormányoz,és mivé lettünk?Kádár egyetemei végzettség nélkül,lakásokat,óvodákat,iskolákat építtetett az embereknek,ingyenes tanulással,orvosi ellátással.Nem volt jó.Most jó!!!
csutak
Emberek, nálunk nem volt kommunizmus bár erről pofáznak a köpönyeg forgatók!
Sajnos nálunk a létező szocializmus volt, amit egy paradoxonnal lehet leírni:
A létező szocializmus nem működött,
a működő meg nem létezett!

Bárki bármit mond sajnos vége annak a rendszernek és létalapja sincs, mert abban a pillanatban amikor a termelőeszköz tulajdonlása elválik (Közös lesz!) a tulajdonosától, máris halott az ötlet.
Ezt jó lesz észben tartani annak, aki vissza akarja forgatni az idő kerekét!
Január
"Kádár népe" az elmúlt 21 évben mindig a kevésbé rosszabbnak vélt pártra szavazott. Választása nem igen volt. A mostaniak pedig már annyira bebetonozzák magukat, hogy még portál daruval sem lehet majd kimozdítani a helyükről őket.
Tehát hiába is szavaz majd másra a nép, országos szinten lesz jellemző a jelenlegi esztergomi helyzet., és az oszág pedig túsza egy törpeminoritásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.