Vannak kirívó esetek, de nyugdíjkorhatárt egységese nem a megfelelő eszköz, véli a FRDÉSZ-vezető.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
....és a börtönőrt tennék a helyébe ?
kovikovi
Vagy egy kőművessel... vagy egy kohásszal... vagy egy bányásszal...
dragonita
Az elmúlt időszakban az ATV folyosóján zajlott érdemi vita egy kormánypárti képviselővel, Kósa Lajossal, de nem közeledtek az álláspontok – ezt Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) elnöke mondta az Egyenes Beszédben.

Hozzátette: azt mondta a Fidesz ügyvezető alelnökének, egy hétig cseréljen egy börtönőrrel, mert akkor értené, miért ellenzik a fegyveres és rendvédelmi dolgozók az egységes nyugdíjkorhatár bevezetését. Kónya Péter szerint vannak kirívó esetek közöttük is, ezeket kezelni lehet, de nem úgy, hogy egységesítik a nyugdíjkorhatárt.

(Elnézést, a cím alatti részt változatlanul továbbítottam.)

Dr. Akula
Kósa az elítélttel cseréljen helyet.
Csubaka
Tudjátok az a legszebb a egészben, hogy abban alapvetően mindenki egyetért, hogy az államháztartást meg kell szabadítani a különféle kiváltságok közterheitől. Egyszerűen nem bírja el az állami kassza azt a hatalmas mennyiségű követelést amelyet ilyen vagy olyan "SZERZETT JOGOK" érvényesítése kapcsán követelnek. Az orvos fizetését akkor lehet emelni, ha az egészséségügybe ezer milliárdokat pumpál a kormány. A tűzoltó és a rendőr korai nyugdíjazásából a nyugdíj folyosító kasszáját terhelő kiadásokat csak úgy lehet fedezni, ha a nyugdíj alapba több pénzt ivesztálnak. Az oktatásban a tanárok fizetésével és "szerzett jogaikkal" hasonló a helyzet.
De!!!!!
Ki fizesse meg mindezt? Miből, kikből lehet újabb milliárdokat kicsikarni, hogy mindez megvalósuljon? Tudomásul kellene venni végre MINDENKINEK, hogy ENNYI VAN!!!
Csökkenteni kell az államháztartás hiányát, csökkenteni a bürokráciát, lefaragni az évek által különféle ügyeskedésekkel megszerzett kiváltságokat
De az érintettek ezt úgy gondolják, hogy NEM AZ ÖVÉKET, HANEM MÁSOKÉT!!!!
A Horn kormány idején egy okos közgázprof azt mondta, hogy "...ezt a biciklit lehet még tolni egy darabig, de egyszer elfogy alóla az út!.."
Az én heti munkaidőm 48 óra! A tanáré mennyi?A versenyszférában, gondolok itt az iparra, a mezőgazdaságra és a szolgáltatások közül azokra amelyek tényleges értékelőállítást szolgálják (a műkörmös nem az!!!) már több mint tíz éve azok, sőt rosszabb viszonyok uralkodnak mint amivel most a rendészetieknek szembe kellene nézniük.
Nekem ezzel kapcsolatban csupán egy kérdésem van.
A bankszektort vajon mikor éri el a tényleges és átfogó átalakítás. Mert igazi eredményt és látható következményt szerintem abban lehet elérni!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.