"A nemzeti önbecsüléssel rendelkező országok az erősek" címmel Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel közölt interjút pénteken a Frankfurter Allgemeine Zeitung internetes kiadása. Az interjút - amely a német konzervatív napilap szombati számában jelenik meg - Georg Paul Hefty, az újság magyar származású szemleírója készítette, aki mindenekelőtt az új magyar alaptörvényről és Magyarország soros uniós elnöki tevékenységéről kérdezte a kormányfőt.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
@Klári: Sajnos mi vagyunk a legnagyobb bünösök, aki ezt hagytuk, hogy így történjen!
Mutogathatunk, magyarázkodhatunk, de mi követtük el a legnagyobb bűnt a gyerekeink és az unokáink ellen! Nem tudom sajnos, hogy véráldozat nélkül megtudjuk-e oldani ezt a problémát! Egy biztos nem lesznek büszkék az utódaink, ha a jövő iskolájában tanitják a mai kort! Úgyhogy szégyeljük magunkat!
coyote3
@Klári: valamit félreértettél. Mindenhol lehet mindent előállítani. a kérdés, hogy nyereségesen, vagy veszteségesen. Attól, hogy a rokonaidnak munkája volt a Tsz-ben, az nem azt jelentette, hogy a tsz nyereséges is volt. A nyereségességről beszélek csillagom az ózdi acéltermelés esetében is. A kapitalizmusban erről szól az élet. De egyszerűbben magyarázom: Úgy te sem fogsz dolgozni senkinek, hogy még Neked kelljen érte fizetni. Bár amit leírtál erre hajaz :)
nyanya001
Nekem az ne papoljon a nemzeti önbecsülésről
aki megosztotta a társadalmat és ezt teszi a mai
napig!
a Pepita
@palika: Üdv a klubban. Már ketten vagyunk, akik elismerik, hogy a saját tunyaságunk, butaságunk, a szolidaritás teljes hiánya vezetett ide, ahol most tartunk. De még most is azt látom, hogy mindenki magát mentegeti és a másikra mutogat.
a Pepita
@coyote3: Először is kérlek ne nevezz csillagnak,ez lekezelő. Okos férfiemberek mondják a kis butuska nőcskének aki veszi magának a bátorságot és belebeszél a nagyok, vagyis a férfiak dolgába. Úgy gondolom nem én értettem félre valamit hanem te engem. Én arról próbáltam beszélni, hogy 20-30 éve volt egy mezőgazdaságunk , voltak nyereségesek és veszteségesek, amire alapozva mi lehettünk volna Európa éléstára. Nem kell egyszerűen magyarázni nekem, megértem a bonyolultabb összefüggéseket is. Még akkor is, ha az netán eltér attól ahogy te látod a dolgokat.
Fater59
@nyanya001: Röviden : " Nekem a görény , ne beszéljen illatról !"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.