Az LMP szerint amíg a kormány az új közmunkaprogramot "hegeszti", a leszakadt kistérségekben élőknek felkopik az álluk. Kaufer Virág, a párt országgyűlés képviselője úgy látja, azonnali beavatkozásra van szükség, a "cserbenhagyott vidéknek" ugyanis nincs még egy éve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
LMP ez igy igaz, de nem veletek és nem a mostani kormánnyal, persze nem is az mszpvel. Vidéktől már nincs mit elvenni, eleget hordtatok fel Pestre, most vissza kéne adni, de ti erre képtelenek vagytok! Budapest képtelen önállóan megállni a helyét, most hogy már a külföldi mocskokkal szét loptatok bennünk, itt vidéken magunkra maradtunk! Ha ti nem lennétek, a vidék újra fellendülhetne, de az író asztal mellöl hozott döntésetekkel jelenleg ez lehetetlen! Olyan senkiháziak, mint a mai fiatal, középkorú politikusok, akiknek fogalmuk sincs hogy kell vezetni egy országot, csak oda vezethetett ahol vagyunk! Lehet gondolkodni, hogy mi a megoldás, de ezt csak a néppel együtt lehet, tehát behódoltok a Magyar népnek, vagy mindenki beledöglik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.