Dr. Kesztyűs Rudolf kapitányságvezető a barikad.hu-nak elmondta, hogy a lakosság védelme érdekében arra hívták fel a helyi médián keresztül a figyelmet, hogy aki az esti órákban - sötétedést követően - sétál a Vérmezőn, az legyen fokozottan körültekintő. „Ezt természetesen bármelyik fővárosi közterületen való éjszakai sétával kapcsolatban kiemelhetnénk” – jelentette ki, majd hozzátette: ez nem jelenti azt, hogy a rendet ne tudnák fenntartani a Vérmezőn, vagy kerületük bármely más pontjain. Arra a kérdésünkre, miszerint kijárási tilalmat mikor akarnak bevezetni, nem válaszolt, miként arra sem, hogy konkrétan miért kellene az embereknek elkerülniük a Vérmezőt, illetve mi kell ahhoz, hogy helyreálljon a közbiztonság a területen. Kesztyűs így – ha burkoltan is, de – elismerte, hogy a budapesti közbiztonság katasztrofális, s az éjszakai séta nem ajánlott senkinek sem, aki pedig mégis erre merészkedne, fokozottan legyen körültekintő.„Ha fenn tudják tartani a rendet, akkor miért kérik a lakosságot, hogy sötétedés után kerüljék el a Vérmezőt?” – tette fel a kérdést Miseje Balázs, a Jobbik I. kerületi önkormányzati képviselője, aki hozzátette: ha ez bármelyik fővárosi közterületen való éjszakai sétával kapcsolatban kiemelhető, akkor ez alapján sötétedés után Budapesten - a rendőrség szerint - nem tanácsos nagyon az utcán sétálni. „Aki meg a Széll Kálmán térről éjszaka szeretne hazamenni a Krisztina térre, az saját biztonsága érdekében jobban teszi, ha taxiba ül” – húzta alá.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Kakastoll : Kakaska! Te rémségesen gyanús vagy! Tán csak nem idegen tyúkocskák közé keveredtél, ott udvaroltál, minket meg gyötört a frász kukorékolásod hiánya miatt!Jaj te kis csapodár!!!
Dr. Akula
@Kakastoll: csak nem egy gyémánt félkrajcárt kapirgáltál ki?:))
barew7
Pártunk és kormányunk azonban teljes mellbedobással törekszik a rendőrséggel való barátságos, partneri együttműködésre?!

www.youtube.com/watch?v=2ZY-08HRu_I&feature=player_embedded
nyanya001
@silber13: mi nem vagyunk idegen tyúkocskák,
mi egy klubba tartozunk és a kakaska az egyik kedvencünk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.