Több tonna vasat lopott el négy férfi tegnap Adonyból. A tolvajokat még azelőtt lekapcsolták a rendőrök, hogy kijutottak volna a főútra. Az egyenruhásoknak azt mondták, nem tudták, hogy lopni mennek. A társaság tagjai ellentmondásos vallomásokat tettek. Azt állítják, a főváros nyolcadik kerületében bízta meg őket a fuvarral egy férfi, de nem tudták, hogy lopni mennek. Titokzatos megbízójuk, akinek egyelőre semmi nyoma, azt sem közölte velük, hogy hova kell vinni az általa kivásárolt telephelyről a csaknem négymillió forintot értő árut. A fuvardíjat is csak később kapták volna meg. A rendőrök lefoglalták a kocsikat, a négy férfit pedig őrizetbe vették. Előzetes letartóztatásukról a napokban dönt a bíróság. (FH)

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A büdös életbe nem jutott volna ilyen mese az eszembe! Hihetetlen ötlet arzenállal van felszerelve hazánk egyes népcsoportja!:-)
nyanya001
2 cigány tolja a biciklit, rajta van két zsák megpakolva.
Jön a rendőr és megálliítja őket.
Te Gazsi, mi van a zsákban?
Homok, drága tábornok úr.
Na mutasd csak. Megnézi, tényleg homok volt benne és elengedi őket,.
Pár méterrel arrébb megszólal a másik.
Látod Gazsi így kell biciklit lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.