A kormányprogramban tett ígéretekkel tévedésbe ejtették a rendőröket és minden magyar állampolgárt - állítja a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet, amely csalás gyanújával tett feljelentést. Az érdekképviselet hétfőn a Kossuth téren tüntet. Csalás gyanúja miatt tett feljelentést a Központi Nyomozó Főügyészségen Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) főtitkára. A feljelentést formailag ismeretlen tettes ellen tették, de a szakszervezet honlapján nyilvánosságra hozott szövegből kiderül, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ellen irányul.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Bugajakab: "békesség" Mondd ezt Orbánnak!!!
Bugajakab
Van egy déja vu érzésem.

Bár, ne lenne.

1789. július 14.
csutak
@Bugajakab: Én jártam a Bastille helyén lévő parkban....
DR Eric CARTMEN
JÖNNEK A JÓ ÜGYVÉDEINK OSZT JÓNAPOT !!!
Feraj49
@senkifia: 14,13-ra: Kedves senkifia!Olvasva hozzászólásod,nekem úgy tűnik néhány dolgot ebben az ügyben nem látsz,vagy félre vagy tájékoztatva.Nincs annyi vagyonvédelmi cégnél munkahely,mint hiszed.Baráti körömben vannak rendőrök,és nyugdíjasok is.Kiemelt nyugdíjat a volt főkapitányok,tábornokok kapnak,/mint Pintér miniszter Úr,aki elfogadta éveken keresztül ezt a pénzt,de most pont Ő is benne van/nem a járőrök.Gondold tovább a jogbiztonságot:Ha örökölsz valamit és az elveszik tőled biztos nagyon felháborodnál,főként akkor ha már évek óta birtokolod,és utólagosan kreált / amire a világon nincsen példa/ jogszabály alapján elveszik a megélhetési lehetőségedet.Lépjünk tovább,nem csak a rendőröktől veszik el a nyugdíjakat,hanem már az évek óta rokkantságin lévőktől is.Most vasárnap beszélgettem néhányukkal,akiktől a járadékot megvonták /egyiknek kétoldali csípőprotézis van beültetve,cukorbeteg /amit ugye nem lehet szimulálni/ tüdőembóliája volt,magas vérnyomása stb.III fokon van az ügye,de addig is élni kell /kellene/Tehát csak rendőrökön kezdik,és folytatódik az özvegyi nyugdíjakon át tovább.Mert nincs aki /akik/ megállítsák e folyamatot!Ha tovább tekintesz a külvilágban,mindenhol vannak korkedvezményre jogosító foglalkozások /pl.az USA vadászrepülő pilótái 45 évesen vonulnak nyugdíjba.rendőrök is kapnak mindenhol korkedvezményt. De ott a másik szakma a balett táncosok,ugye néznél ha 64 évesen a színpadon táncolna,és még sorolhatnék egy párat/Azzal egyetértek,hogy tisztességes munkáért Európa szintű bért Magyarországon is mindenkinek,mert nem vagyunk másodrangú állampolgárok!
Köszönöm,hogy elolvastad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.