A kormány azért van, hogy kormányozzon, ne részérdekeknek megfelelve "vigye csődbe az országot" - mondta a Hírszerzőnek Kósa Lajos. A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint sosem éltek vissza a demokrácia játékszabályaival, Tétényi Éva pedig egy "zavaros hölgy". Interjú.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
A gané, már megint megtagadja saját és családja múltját.
Feraj49
Csődközeli helyzetben van az ország,és még merik tüzelni a népet.Takony kölke anyádnak,apádnak.Akkor lesz igazi vircsaft majd ha szél hintáztat.
Dr. Akula
Mindig mondtam, hogy elmúlt rendszert az érdekek mentén kiszolgálók csaholnak a leghangosabban! Zavarosfejű cserépedény!
lópicigáspár
A második kép felirata: "A debreceni polgármester még nem tudja, hogyan folytatja 2014 után"

Na én tudom! BÖRTÖNBEN!
marlin
Lalihuszár!!
El kell számolni a "számolatlanul felvett" és "pártfinanszírozásra átkonvertált" - a település mesebeli adósságát okozó - adósság állománnyal!!
A többit talán majd utánna, ha majd te is "tiszta leszel"!!

Ugyanez vonatkozik a M1S barátodra, meg az esztergomi adósságra!! Ugye azért véditek - elvtelenül, kritika nélkül és jellemtelenül - azt a trógert is!! Hiába szeretnétek(!) a Tétényire verni a balhét, az esztergomiak már az ő "színrelépése" előtt lázadtak a M1S rémtettei miatt!!
coyote3
Ez az interjú tele hazugsággal és logikai bukfenccel. Ahogy ezt már ettől a fütyibuksitól megszokhattuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.