A Nemzetközi Valutaalap szerint nincs elkülönítve az ország devizatartalékai között az IMF-pénz, a minisztérium szerint viszont igen.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: Dr. Akula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Hú de bűzlik valami, biztos csak az összeesküvők báncsák a szegény kúrmányt.
Dr. Felipe
Mindegy hogy miből vettük meg, az államadósság nőtt ez fix. Viszont amint olvastam a vezír nagy honvédő háborúba kezdett az államadósság ellen úgyhogy van remény elvtársak. Jön a nyári hosszú menetelés majd az őszirózsás forradalom és a téli hideg napok után jön a nagy tavaszi hadjárat és kiverjük erről a szent földről a neoliberális, posztbolsevik, zsidó karvalytőke államadósságot. Az IMF a felcsuti fensíkon fog kapitulálni és letenni a fegyvert a fidesz-kdnp összfegyvernemi csapataink előtt. Hős vezírünk Vitéz Felcsuti Orbán Viktor neve arany betűkkel fog beíródni hazánk történelmébe és még 2000 év múlva is regélnek hőstetteiről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.