A jelenlegi kormány olyan helyzetben vette át az országot, ahol hitelből vacsorázott mindenki Magyarországon - fogalmazott Demján Sándor, a Vállalkozók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke. Az...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Gyerekek, megértem, hogy nem állhatjátok Demjánt, de mondja meg valaki, hogy milyen gazdaságot örököltünk a múlt kormánytól, ami nem a hitelen alapult ?
marlin
Kedveseim!!
Ez nem (csak) a Demjánról szól, hanem a demjánokról az összes "országrontó" oligarcháról szól, még akkor is ha "van akinek ez magas, mint nyúlnak a farzseb"!!
sasi1115
Sanyi! Nagyot szóltál, öblítsél...
Esetleg mehetnél szopkodni a gazdád farkát esetleg nyalhatnád a hátsóját, addig is csöndben vagy és nem hordasz össze minden hülyeséget. Számold a pénzedet és kussoljál...
Esetleg azt is elárulhatnád hogy kezdetben a pénzeket honnan szerezted...
Csocsó bá
Ha ezen múlik kihagyom a vacsorát! Egészségesebb leszek! Nem lesz túlsúlyom. Este hatkor még eszek egy kis magyar gyümölcsöt, aztán reggelig tiszta vizet iszok. Oszt' Jó napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.