A magán-nyugdíjpénztári tagok többségének lesz reálhozama vagy tagi kiegészítése, bár konkrét számokról és összegekről még korai lenne beszélni - nyilatkozta a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában Binder István, a PSZÁF szóvivője. A felügyelet szúrópróba szerűen ellenőrzi majd, hogy minden visszalépő megkapta a neki járó hozamot.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barnan
"Arra a felvetésre, hogy ezt miért most derült ki ez az ügy, hiszen ilyesmi nyilván nem az elmúlt egy-két évben történhetett meg, a szóvivő elmondta: a PSZÁF 2010 nyarától indított vizsgálatot és négy pénztár esetében állapította meg a fentieket; az erről szóló határozatokat már az elmúlt időszakban – 2010 végén, 2011 elején – nyilvánosságra hozta felügyelet, csak vélhetően túlságosan szaknyelven fogalmazva, talán ezért is csak most “bukkant elő” az ügy a nyilvánosság előtt. "

Ez a megfogalmazás hungarikum.
Dr.luigilongo60
A manyupok elleni lejárató hadjárat is csak akkor indult el, mikor a Vezír ráébredt, hogy kell neki ez a zseton és valahogy meg is lehet szerezni.
Valaki linkeljen már be ide egy cikket esetleg, hogy a fütyesz 2010 áprilisa előtt is hasonló véleménnyel volt a pénztárakról, avagy egészen mást kommunikált róluk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.