Egész nyárra kibérelt egy révfülöpi szállodát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), hogy ott forgassa a köztévé nemsokára induló Balatoni nyár című délelőtti műsorát. Júniustól augusztusig nagyjából negyvenfős stáb vonul le a Balaton partjára, hogy azt filmezze például, ahogy vitorlázni tanul Kovács István egykori ökölvívó. A köztévé elnökének is jelölt, révfülöpi önkormányzati képviselőként is dolgozó producer, Kálomista Gábor azt mondja, nincs köze a letelepüléshez, csak annyit harcolt ki, hogy az idén ne Horvátországba, hanem a Balatonhoz menjen a stáb.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Nem csak a teveben, hanem a radioban is lesz. Jo sok kozpenzbol azt mutogatjak minden nap, hogy milyen fasza itt a Balatonnal, a csoro nezo/hallgato meg hadd csurgassa a nyalat.
Dr. Felipe
Így hosszú lesz a háború az államadósság ellen. Úgy százéves háborúra rendezkedhetünk be.
mindenlében
Ki a fenét érdekel az, hogy Kokó, (vagy bárki más) hogy tanul vitorlázni? Ki az, aki délelőttönként tv-t néz? Én ugyan nyugdíjas vagyok, de napközben soha nem kapcsolom be. Ha ráérek, inkább olvasok.
nyanya001
megy a pazarlás!
Valami komolyabb műsorra meg nem telik?
A Kokót meg nézegesse a nyári villám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.