A kormány vizsgálja annak lehetőségét, hogyan lehet kizárni, hogy bűnelkövetők jelentősebb összegekért számoljanak be az általuk elkövetett bűncselekmények részleteiről - mondta Rétvári Bence, a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@luigilongo60: lehet, hogy magamra maradok a véleményemmel, de vállalom! Ha letöltötte a jószág a büntetését, és kijött a kóterból, akkor írjon, pofázzon. Viszont addig kuss!
Dr.luigilongo60
@brumi58: Akkor Hitler mázolmányait sem lehetne árveréseken értékesíteni?
Dr. Akula
@luigilongo60: huhhhúú, nagyon elbeszélünk egymás mellett! Hitler a festményeit még a hatalomra jutása előtt, Ausztriában töltött évei alatt követte el! A nagyobbik részét. Meg még egy keveset N.o.-ban, de még a "karrierje" előtt. Egyébként nem is rossz képek.
Hogy vonhatsz párhuzamot e között, és a gyilkosok pénzért való nyilatkozatai között???
Lala, gondolj bele..........
Dr.luigilongo60
@brumi58: Tartom a véleményem, ugyanis mennyiféle dolgot csinálnak ebben az országban jó pénzért, ami nemhogy előrevinné hazánkat, hanem hátrahúzza de sajnos arra van kereslet.
Csizmás Kond
sőt, tankönyv formájában kéne megjelentetni....
csutak
@luigilongo60: & @brumi58: Amíg dutyiban van addig kuss legyen,
utána ha van olyan marha aki fizet érte, lelke rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.