Fokozott ellenőrzést és forgalomkorlátozást rendelt el a rendőrség a fővárosban a szombati Budapest Pride 2011 elnevezésű rendezvény idejére. A Hősök teréről délután három órakor induló melegfelvonulás idejére több ellendemonstrációt is bejelentettek, de a rendőrség szerint kellően felkészültek az eseményekre. A felvonulás idejére lezárják többek között az Andrássy és a Bajcsy-Zsilinszky utat, és a rendőrök bárkit igazoltathatnak majd.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senior
@csikknorisz: Ez mekkora :D. De komolyra fordítva a szót: Nekem nincs ugyan gondom a melegekkel, amíg másnak nem árt vele, addig csináljon amit akar, viszont az már engem is zavar, amikor nekiállnak mutogatni magukat.
csikknorisz
@senior: Kösz:) Egyebkent szerintem az emberek legnagyobb resze ugy van vele, ahogy irtad. Egy ilyen agyba-fobe reklamozott felvonulas pont az ellenkezojet eri el, mint amit szeretne. Akik ugymond semlegesek /nem nemi ertelemben, hanem hozzaallasban/, sokkal hamarabb atbillennek a hataron, joforman azt termeli ki hatvanyozottan egy ilyen megmozdulas, mint ami ellen megmozdulnak. Senki nem fogja oket jobban elfogadni, csak ellenerzest es meg tobb homofobot generalnak, aztan meg sirnak, hogy jajjde utalja oket mindenki. Aztan jon az emneszti internesonel, hogy itt mecsoda jogtipras van, es kezdodik elolrol.
aszta
Nem is verni kéne őket,hanem lőni.Ezt a cirkuszt is az adófizetők pénzéből biztosítják.
kinyílt a bicska a zsebemben
Ha a fidesz marad kormányon éhen fognak halni nyugdíjas korukra! ( feltéve ha nem viszi el előbb az AIDS őket) Nem lesznek gyerekeik, akik eltartsák őket. Heterók is rész vehetnek? Vagy azokat kiutálják, ha kézen fogva közéjük vegyülnek? Minek ez a megkülönböztetés? Utána meg sírnak, hogy megkülönböztetik őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.