A magyar külügyminisztérium tiltakozott a ljubljanai kormánynál, mert Borut Pahor szlovén miniszterelnök példátlan módon nekiment Orbán magyar miniszterelnök kormányának. Az egész história homályos, mindenesetre precedens nélküli a két ország eddigi viszonyában – mondja a hvg.hu-nak adott interjúban a legnagyobb szlovén napilap, a Delo külpolitikai rovatvezetője, Sasa Vidmayer. Szerinte nem kizárt, hogy – ahogy fogalmaz – „térségünk nacionalistái egyszer csak keményen egymásnak feszülnek és annak bizony beláthatatlan következményei lehetnek”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Amint lejár az EP elnökség,
elszigetelődnek Magyarországtól!
Bravó Fidesz!
Van még a tarsolyban valami?
palika
@nyanya001: de van ám, az öngyilkosság!
moiszikf
A valódi "nemzetiek" inkább keresik az együttműködés lehetőségét a környező országok "radikális" szervezeteivel. Na,ez az ami csípi az internacionalisták szemét,ezért kell látszólag "csúnyán összeveszni" mindenkivel.
silber13
Óriási rutinnal rendelkezik ilyen témákban!
marlin
Nem kellene szerénykedni!!
Szlovéniával IS !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.