Miután Orbán Viktornak ezúttal sem akadt kihívója, a pártelnököt tegnap 1468 szavazattal újraválasztották a Fidesz élére a Csodák Palotájában. A papírformának megfelelően ismét alelnök lett Kósa Lajos, Pelczné Gáll Ildikó, Pokorni Zoltán és Varga Mihály. "Magyarország megújul" - ezzel a szlogennel rendezték meg a párt XXIV. tisztújító kongresszusát.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@Csizmás Kond: De a mai Román lakosság maximálisan tiszteli !
Csizmás Kond
@másvirág: ...mer nincs felmenőjük, és ami latinos azt mindent az anyafarkastól származtatnak.
marlin
@kumming: Szóval akkor abban egyetértünk, hogy több király nem kell!! :))
adrenalink
@Don Quijote:Mea culpa! Délceg alakodról mai napig őrzök egy madridi fotót.))
barnan
Amit a Fidesznél látok, az alapvetően egy gépezet, egy jól vezérelt gépezet, központi vezérléssel és ezt most nem csak ezen esethez kapcsolnám (gondolhatunk itt olyan hétköznapi, általános dologra is, mint bizonyos kommunikációs megfogalmazások sulykolása, Kubatov gépezet, parlamenti szavazások kérdése, ...). Megfelelő folyamatok, megfelelő algoritmussal futnak le adott események bekövetkeztekor, anomáliák csak néha fedezhetők fel a rendszerben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.